• The Twilight Saga: Eclipse

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHUfjUBl8yXxBgYdpfHfgaWWnrjvc3s7uiEYhz5f4dxZkF2iVg8BLC-emCxW-NvOQvACL14fcYbpOJhS7Z1CYn1PSb9L4xuKRxSRIp9dD3bqqcpO-3K3wLP1NqCpLT4b2iGwa4Qu4U-hOP/s1600/twilight_saga_eclipse_.jpg



Είδος Ταινίας: Περιπέτεια, Φαντασίας, Αισθηματικό

Σκηνοθέτης:
David Slade

Σενάριο: Melissa Rosenberg (screenplay), Stephenie Meyer (novel)


Ηθοποιοί: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Xavier Samuel,



Διάρκεια: 124' Λεπτά











From our point of view


To Twilight συνεχίζει την ανοδική πορεία του στο box office με την τρίτη στη σειρά ταινία με την ονομασία Eclipse. Με 300+ εκατομμύρια εισπράξεις νομίζω πως είναι επιτυχημένο, αφού μέχρι στιγμής έχει τις περισσότερες εισπράξεις από τις δύο προηγούμενες ταινίες.

Η υπόθεση είναι πάνω κάτω γνωστή και στο ίδιο, περίπου, μοτίβο των προηγούμενων Twilight. Μάχες μεταξύ βρικολάκων, ο Edward (Robert Pattinson) και ο Jacob (Taylor Lautner) μισιούντε (ακόμα) και όλα αυτά για χάρη της Bella (Kristen Stewart). Αμάν βρε Bella, αμάν. Τα έχεις κάνει όλα, μα όλα ... μαντάρα. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι ένας καινούργιος στρατός ανεγκέφαλων / αιμοδιψών / βρικολάκων δημιουργείτε, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν η οικογένεια Cullen (όπως πάντα) και η αγέλη των λυκανθρώπων ... μαζί!!!

Κατά τα άλλα η αγάπες και τα λουλούδια υπάρχουν και με το παραπάνω σε όλη τη διάρκεια της ταινίας με κάποια σημεία να σε βάζουν σε σκέψεις, του στυλ "Περιπέτεια φαντασίας βλέπω ή ρομάντζο;". Από μάχες άλλο τίποτα. Έχει μπόλικες και νομίζω περισσότερες από τις άλλες δύο ταινίες.

Μεγάλη διάρκεια (124' λεπτά) η οποία θα μπορούσε να μικρύνει κατά πολύ, μιας και πολλές σκηνές πιστεύω ότι δεν χρειαζόντουσαν.

Από θέμα ηθοποιίας η ταινία χάνει με "πρωταγωνίστρια" την K. Stewart, η οποία συνεχίζει να δείχνει ότι δεν το έχει και πολύ. Αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Τουλάχιστον στις ταινίες με τον τίτλο Twilight.

Από την πλευρά των εφέ και των τοπίων θα έλεγα ότι είναι πολύ ωραία.

Από σενάριο μπα ...

Το σίγουρο είναι ότι το γυναικείο φύλο θα την λατρέψει (οι περισσότερες τουλάχιστον) και το αντρικό ή θα την δει για να περάσει τις 2 ώρες και τα 4 λεπτά του απλά για να πει ότι είδε μια ταινία ή θα την αποφύγει.


υγ: Βρε Bella, βρε Bella. Αποφάσισε βρε κορίτσι μου επιτέλους. Δεν είναι δύσκολο. Ο ένας είναι μπιλντέρι και ο άλλος άχαρος. Ο ένας έχει καρδιά και ο άλλος όχι. Πάρε έναν να τελειώνουμε.

υγ2: Για μένα γέρνει η ζυγαριά ... ακούς Edward;



Trailer

There are 0 comments